När jag startade utbildningen så var jag en person med visioner men hade inte dom rätta verktygen för att få en röd tråd i mitt ledarskap, men från att vara en svävande ledare så är jag idag en ledare med klara mål/idéer. Detta hade jag inte klarat av utan din hjälp + utbildningskamrater. Jag vill verkligen rekommendera denna utbildning och lyckönska de personer som får chansen att gå utbildningen. Bättre handledare än Kent Werner kan man inte ha, lugn, kunnig, humoristisk som verkligen behövs under dessa tuffa dagar.

- Mikael Milovanovic
Production/HR Manager CE Johansson AB, Eskilstuna

Diplomutbildning

ugl

Detta chefsutvecklingsprogram (CUP) riktar sig i första hand till dig som nyligen blivit chef eller arbetsledare eller som varit det några år.

Utvecklas i din ledarroll

Här ges du möjlighet att växa och utvecklas vidare både som individ och ledare; att skapa dig trygghet och självförtroende i din roll som chef och medarbetare. Utbildningen bygger på upplevelsebaserad inlärning, där teorier och praktiska övningar varvas för att bästa möjliga resultat ska uppnås.

Innehåll

Utbildningen pågår under ca 1 år. Har du redan gått UGL-kursen under de senaste åren kan du starta från steg 2 istället. Utbildningsprogrammet består av fem delar med följande rubriker:

  • UGL-kurs (Utveckling av Grupp och Ledare)
  • CUP 1: ”Sätt färg på ditt ledarskap!”
  • CUP 2: ”Inre styrka - yttre framgång!”
  • CUP 3: ”Effektivare team.”
  • Uppföljningsdag

Handledare

Huvudhandledare: Kent Werner.

Kursgård

Kursen är förlagd till vackert belägna Näsby Slott, ca 15 minuter med bil från Stockholm. Om du är intresserad av att få veta mer - tveka inte att kontakta oss.

© cluram consulting 2024  |  tel 08-768 09 95  |  mobil 0705-700 995